Bruidstaarten

Bruidstaarten met passie


DE MOOISTE DAG VAN JULLIE LEVEN…

Het aanzoek. De voorbereidingen. De voorpret!


De allermooiste dag van jullie leven komt eraan. De voorbereidingen zijn een al een feestje op zich: de locatie, de gastenlijst, de jurk (!), de decoraties en natuurlijk een fantastische bruidstaart. Jullie bruiloft gaat dan ook echt jullie dag worden!

Bakkerij Verba ontwerpt bruidstaarten waar bruidsparen van dromen. Bruidstaarten die perfect passen bij jullie dag. Taarten met persoonlijkheid, uniek en wáánzinnig lekker. Met de allerbeste ingrediënten, overheerlijke smaakcombinaties en natuurlijk het mooiste ontwerp. Jullie ontwerp. Wij maken puur vakmanschap!

Of het nu gaat om een klassiek of een modern ontwerp, een ingetogen taart of een spektakel: wij verstaan ons vak. Luxe suikerdecoraties, bloemen of een kanten rand? Voor 10 man of 250 man? Alles is mogelijk bij Bakkerij Verba.

Inspiratie


Het is een feest om inspiratie op te doen voor jullie grote dag. Over alles wordt nagedacht. Zo willen wij jullie graag helpen bij de inspiratie voor jullie bruidstaart. Wij hebben al zoveel unieke bruidstaarten gemaakt dat wij die jullie graag willen laten zien.

Werkwijze


Jullie willen natuurlijk graag weten hoe het kiezen en bestellen van jullie bruidstaart werkt. Bij Bakkerij Verba doen we dat in de volgende stappen:


1. Bel voor een het maken van een afspraak naar onze winkel in Werkendam op nummer 0183- 501294 en vraag naar één van onze bakkers. Zij plannen dan een afspraak met jullie in. Wij ontvangen jullie graag op een doordeweekse ochtend ergens tussen 9.00 en 13.00 uur. In de middag liggen onze bakkers op bed.


2. Tijdens onze eerste kennismaking ontvangen wij jullie in onze bakkerij te Werkendam om met elkaar te praten over jullie idee en jullie smaak. We kunnen jullie voorbeeldtaarten laten zien. Proeven kan dan ook meteen. De verschillende smaakcombinaties en ingrediënten en natuurlijk praten we uitgebreid over het ontwerp van de taart. Het is fijn als jullie ook plaatjes meenemen van taarten die jullie mooi vinden.


3. Aan de hand van jullie wensen mailen wij een offerte voor jullie.


4. Na akkoord op de offerte kunnen jullie de bruidstaart met een gerust hart aan ons overlaten. Natuurlijk leveren wij jullie bruidstaart op de gewenste plaats en op het juiste tijdstip.

Kwaliteit


Bakkerij Verba werkt uitsluitend met kwaliteitsproducten en verse ingrediënten. Onze patisier en banketbakkers vallen regelmatig in de prijzen bij nationale en internationale wedstrijden. Ons brood en banket staat in de hele regio bekend om zijn kwaliteit en dat is met onze bruidstaarten niet anders! Wij zeggen niet voor niets:

Passie voor pure perfectie!Bruidstaarten met passie

BAKKERIJ VERBA

Burgemeester Posweg 34
5306 GE Brakel
Tel: 0418-671343
Email: info@bakkerijverba.nl
KvK: 54249309
BTW: NL851227399.B01

Uiterste besteltijd
Bestellingen voor maandag t/m donderdag voor de volgende dag kunt u tot 22:00 uur bestellen. Op vrijdag kunt u tot 18:00 uur bestellen. Wilt u er zeker van zijn dat uw bestelling op tijd wordt verwerkt, dan dient u via de webshop te bestellen. Let op afbeeldingen kunnen afwijken.
Voedselallergie?In onze producten kunnen verschillende soorten allergenen aanwezig zijn. Heeft u een vraag over de samenstelling van een product? Vraag het een van onze medewerkers. We helpen u graag.

Veilig betalen
iDeal