Bezorgdagen

Bakkerij Verba maakt het u makkelijk! Wij brengen uw brood en banket graag bij u thuis. Dit doen wij uitsluitend in de ochtend, tenzij anders vooraf is overeengekomen.

Wij bezorgen GRATIS vanaf € 30,- daaronder rekenen wij slechts € 3,75. We kunnen ons voorstellen dat u natuurlijk niet de hele dag thuis bent. Mochten wij voor een gesloten deur staan checken wij altijd even of uw buren thuis zijn en of zij de bestelling voor u kunnen aannemen.

Tip: Er zijn ook diverse artikelen warm te bezorgen. Daarvoor moet de bakker natuurlijk altijd een extra ritje voor maken.
Geen probleem maar daarom rekenen we daarvoor €0,25 per product extra bezorgkosten. Indien u het artikel warm bezorgt wilt hebben vindt u dit als optie bij het artikel.

Wij bezorgen bestellingen gratis vanaf € 30,- daaronder rekenen wij slechts € 3,75

Aalst
Almkerk
Andel
Brakel
Gameren
Giessen
Nieuwaal
Nieuwendijk
Poederoijen
Rijswijk
Sleeuwijk
Uitwijk
Veen
Waardhuizen
Werkendam
Woudrichem
Zuilichem

Bakkerij Verba werkt dagelijks aan het verbeteren van de kwaliteit en service!
Er zijn altijd dingen die beter kunnen. Heeft u nu een tip voor ons, waardoor we nog beter u van dienst kunnen zijn. Dan horen we dat uiteraard graag!

BAKKERIJ VERBA

Burgemeester Posweg 34
5306 GE Brakel
Tel: 0418-671343
Email: info@bakkerijverba.nl
KvK: 54249309
BTW: NL851227399.B01

Uiterste besteltijd
Bestellingen voor maandag t/m donderdag voor de volgende dag kunt u tot 22:00 uur bestellen. Op vrijdag kunt u tot 18:00 uur bestellen. Wilt u er zeker van zijn dat uw bestelling op tijd wordt verwerkt, dan dient u via de webshop te bestellen. Let op afbeeldingen kunnen afwijken.
Voedselallergie?In onze producten kunnen verschillende soorten allergenen aanwezig zijn. Heeft u een vraag over de samenstelling van een product? Vraag het een van onze medewerkers. We helpen u graag.

Veilig betalen
iDeal