Productspecificatie

Productnaam
Tompouce met slagroom
Productinformatie
Heerlijk luchtig roomboterbladerdeeg gevuld met banketbakkersroom, afgewerkt met een fondant.
Seizoen
Afbeelding
Ingredienten
Ingrediƫnten: water, suiker, tarwebloem, room(MELK), roomboter, zetmeel (gemodificeerd), glucosestroop, MELKpoeder (magere), MELKpoeder, Plantaardig Vet(kokos), weipoeder, glucosestroop (gedroogd), Stabilisator(E339, E516, E407), Verdikkingsmiddel(E401, E407), palm, zout, Aroma(aroma), E160b (ii), Emulgator(E471, E472b), Kleurstof(E160a), lupinemeel, Meelverbeteraar(E920), MELKeiwit, vitamine C, Voedingszuur(E330)
Allergenen
Melk, Gluten, Lupine, Tarwe
Bewaaradvies
Houdbaarheid: ca. 1 dag(en).

Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram

Energie KJ 918 KJ
Energie KCal 219.26 KCal
Eiwit 2.1 g    
Koolhydraten 32 g    
   - Suikers 22 g    
Vetten 9 g    
   - Verzadigd 6.6 g    
Voedingsvezels 0 g    
Zout 0.35 g